Chris Brown cântă mai mult la poliție decât pe scenă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Chris Brown cântă mai mult la poliție decât pe scenă
Monden 31 August 2016 / 17:20 376 accesări 0 comentarii

Rapperul Chris Brown a fost eliberat de poliţia americană, contra unei cauţiuni de 250.000 de dolari, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost arestat şi acuzat că a ameninţat o femeie, cu o armă de foc, în reşedinţa sa din Los Angeles, informează contactmusic.com, citat de news.ro. Starul american a fost reţinut şi transportat în arestul unei secţii de poliţie din centrul oraşului Los Angeles, după o percheziţie îndelungată, efectuată de autorităţi, marţi, în reşedinţa lui din Tarzana, un cartier din San Fernando Valley, după ce modelul Baylee Curran l-a acuzat că a ameninţat-o cu un pistol. Potrivit documentelor oficiale ale Poliţiei din Los Angeles, Chris Brown a fost eliberat marţi, la ora locală 23.19. Cântăreţul va trebui să se prezinte la Clara Shortridge Foltz Criminal Justice Center, pe 20 septembrie, pentru o audiere.

Totul a început marţi dimineaţă, când Baylee Curran, o fostă câştigătoare a unui concurs de frumuseţe, a telefonat la poliţie spunând că a fost ameninţată cu un pistol de Chris Brown, în timpul unei dispute verbale, în reşedinţa acestuia din Tarzana. Într-o declaraţie pentru site-ul de ştiri american Extra, Baylee Curran a spus că rapperul a fost cuprins de un acces de furie după ce a observat că ea admira o bijuterie. Modelul şi un prieten de-al ei au reuşit să scape nevătămaţi, însă poliţiştii care au sosit la faţa locului pentru a investiga cazul nu au primit permisiunea lui Brown de a intra în locuinţă pentru a căuta acea armă de foc, deoarece rapperul a solicitat ca ofiţerii de poliţie să îi prezinte un mandat de percheziţie valid. Poliţiştii au depus formularele necesare obţinerii unui mandat, care le-a fost acordat după câteva ore, reuşind astfel să pătrundă în reşedinţa starului în jurul orei locale 13.00, după ce au ţinut sub supraveghere vila cântăreţului. Cel puţin şase persoane din anturajul starului au părăsit proprietatea atunci când poliţiştii au intrat în clădire, iar avocatul artistului, Mark Geragos, a sosit cu doar câteva momente înainte ca mandatul de percheziţie să îi fie prezentat lui Brown, precizează ”Los Angeles Times”.În cele din urmă, rapperul în vârstă de 27 de ani s-a predat fără să producă alte incidente şi a fost preluat în custodia poliţiei din Los Angeles, fiind bănuit de comiterea unei agresiuni cu o armă de foc.După arestarea rapperului, mulţi dintre prietenii acestuia, precum Bruno Mars şi Hulk Hogan, şi-au exprimat susţinerea faţă de artist, prin intermediul unor mesaje pe Twitter.

Chris Brown a avut, de-a lungul anilor, numeroase probleme cu justiţia. În 2009, artistul a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita lui din acea perioadă. În 2013, s-a bătut cu Drake şi Frank Ocean. În 2014, şi-a recunoscut vinovăţia în instanţă, după ce a lovit cu pumnul un bărbat din Washington. A fost condamnat la închisoare, muncă în folosul comunităţii şi cursuri de stăpânire a acceselor de furie. S-a internat şi într-o clinică de dezintoxicare. După ce a fost dat afară din acea clinică, în timp ce urma tratamentul, a petrecut trei săptămâni în închisoare. În 2016, a fost acuzat de agresiune, de o femeie din Las Vegas, însă cercetările au fost abandonate din lipsă de probe. În acest an, fostul lui manager l-a acuzat de agresiune, dar justiţia americană nu s-a pronunţat deocamdată în acel proces. Singura consolare a rapperului este următoarea: perioada lui de libertate condiţionată, impusă după agresiunea comisă asupra cântăreţei Rihanna, s-a încheiat în martie 2015, ceea ce înseamnă că nu va fi trimis automat la închisoare, în cazul comiterii unei noi agresiuni.

Chris Brown, născut pe 5 mai 1980, este un cântăreţ, dansator şi actor american. A devenit cunoscut în 2005, cu single-ul ”Run It!”, care i-a adus aproape instantaneu statutul de vedetă şi comparaţii elogioase cu o serie de artişti celebri precum Michael Jackson şi Usher. A lansat şapte albume de studio şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei American Music Awards.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.142 secunde