Cică se fac locuri de joacă la Constanța. Primăria caută diriginte de șantier

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cică se fac locuri de joacă la Constanța. Primăria caută diriginte de șantier
Administrație 13 Aprilie 2018 / 18:29 771 accesări 4 comentarii

Primăria Constanța caută diriginte de șantier pentru lucrările de reamenajare a locurilor de joacă. Amintim că, la sfârșitul lui ianuarie a fost lansată procedura de atribuire a contractului privind reamenajarea locurilor de joacă în 36 de locații din Constanța, în condițiile în care vara trecută au fost dezafectate toate amenajările de acest fel, pentru că nu respectau nici normele elementare de siguranță. „Proiectul privind reamenajarea locurilor de joacă existente şi aducerea la standarde europene, se înscrie în cadrul programelor cu impact de ordin social, având în vedere principalul segment de populaţie căruia îi este destinat, respectiv părinţi şi copii, dar şi din considerente ce vizează conceptul de dezvoltare urbană integrată. Contractele de lucrări vor fi atribuite în mai multe etape, în funcţie de finalizarea procedurilor de eliberare a autorizaţiilor de construire, iar în etapa I sunt incluse 36 locații grupate in 4 loturi. În scopul derulării lucrărilor în condiții de calitate este necesară achiziţionarea de către Primăria Municipiului Constanţa a serviciului de asistență tehnică / dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa” – ETAPA 1 pentru 36 de locații”, se arată în anunțul procedurii. Valoarea estimată a contractului este de aproape 50.000 de lei, iar doritorii pot depune oferte până la 20 aprilie. „Ofertele pot fi transmise fie pe adresa de email cristina.grosu@primaria-constanta.ro, fie la sediul din str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10, Constanța, tel. 0241/488.175, sau la nr. de fax 0241/488.168.

Loading...
loading...

4 comentarii

constanteni 20:13:06 / 13 Aprilie 2018
diriginte de santier

Sugestia noastra ar fii sa-l puneti diriginte de santier pe D-NU HORIA CONSTANTINESCU , seful de la ANPC, si va garantam ca locurile de joaca vor arata la fel de bine ca in strainatate Asa ca contactati-l pe HORIA CONSTANTINESCU ,sa va invete ce si cum, ca voi astia de la primarie sunteti niste incapabili si niste incompetenti

constantean 09:43:29 / 14 Aprilie 2018
NU acestor monstruozitati

Alea ne lipseau, da-va ba draq cu locurile voastre de joaca, cotetele pentru pensionari, mai amplasati si circul si totul e perfect. Nu-i destul de hidos orasul asta, mai trantiti si kkturi de locuri de joaca oribile si pentru cine? pentru plozii care freaca toata ziua tablete si telefoane si crapa pufuleti si bomboane in ei.

Ion Mincu 09:47:28 / 14 Aprilie 2018
DESFIINTATI LE, CTA CEL MAI KITSCHOS ORAS!!!

Ce reamanajere, incapabilor populisti? DESFIINTATI mizeriile astaea care uratesc si mai mult orasul. La fel si cu chioscurile pentru pensionari din parcuri. ORAS INFECT, INFECT, INFECT, MURDAR SI KITSCHOS!

Esti pe post, nu constantean 15:59:08 / 14 Aprilie 2018
Pentru constantean

Cand o sa o iau pe măăta in poolă, ar fi bine sa faca copii.... O sa-i duc eu la locul de joacă. Ce ai vrea prostule, loc de tras pe nas? Dobitoc mai esti, noroc cu măta ca sta capra, ea e deșteaptă!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2221 secunde