Cinci pakistanezi şi 11 irakieni, prinşi după ce au intrat ilegal în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cinci pakistanezi şi 11 irakieni, prinşi după ce au intrat ilegal în România
Eveniment 20 Martie 2017 / 13:00 211 accesări 0 comentarii

Cinci cetăţeni pakistanezi şi 11 irakieni, între care doi copii, au fost prinşi, luni, după ce au intrat ilegal în România din Serbia, pentru a ajunge în ţări din vestul Europei. Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră de la Naidas, judeţul Caraş – Severin, au prins, în localitatea de frontieră Iam, 11 cetăţeni străini care veneau dinspre frontiera cu Serbia.

Cei 11 sunt cetăţeni irakieni, cinci bărbaţi, patru femei - din care una a declarat că este însărcinată - și doi copii şi au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. Ei sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Tot luni, poliţiştii de frontieră de la Lunga au prins, în apropierea localităţii de frontieră Grabat, cinci cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză sunt cetăţeni din Pakistan, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, care nu aveau documente asupra lor. Şi aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Ei sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2158 secunde