Cinci răniţi în câteva ore, în accidente rutiere în Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cinci răniţi în câteva ore, în accidente rutiere în Mamaia

Eveniment 13 Aprilie 2019 / 13:31 4315 accesări

Două accidente rutiere au avut loc în Mamaia, la un interval de câteva ore. Cinci persoane au fost rănite.

În accident au fost implicate trei autoturisme, iar două dintre ele circulau pe banda a doua, dinspre Năvodari către Constanța.

La un moment, al treilea autoturism, care circula dinspre Constanța către Năvodari, se pare că a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă. În acel moment a fost izbit de către cele două autoturisme.

„În data de 12.04.2019, ora 22:30, un bărbat de 21 ani a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 19 ani, pasageră dreapta faţă în primul auto, a conducătorului auto al celui de-al doilea autoturism, a pasagerului dreapta faţă bărbat, de 19 ani, din al doilea auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga spate bărbat, de 19 ani din al doilea autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, Andreea Munteanu, citată de Ziua de Constanța.12