Cine a mai rămas în cursa internă a PSD pentru prezidenţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine a mai rămas în cursa internă a PSD pentru prezidenţiale
Politică 22 Iulie 2019 / 13:38 1595 accesări 1 comentariu
Eugen Teodorovici şi-a anunţat retragerea din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidenţiale

Eugen Teodorovici şi-a anunţat retragerea din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidenţiale

Eugen Teodorovici şi-a anunţat, duminică seara, retragereadin cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidenţiale. „Am decis. Nu”, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, întrebat dacă îşi menţine candidatura în cursa internă a PSD pentru alegerile prezidenţiale. El a afirmat că va vota în acest sens marţi, în funcţie decandidaţii rămași în competiție. „Marţi, în Comitetul Executiv, în funcţie de ce candidaturi rămân, o să îmi exprim un vot. Sper ca marţi să se încheie discuţia”, a adăugat Teodorovici. În cadrul Biroului Politic Naţional al PSD, care va avea loc marţi, la Parlament, începând cu ora 11:00, social-democraţii vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată apoi în Comitetul Executiv, începând cu ora 12:00. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, și el, luni, pentru Digi24, că se retrage din cursa internă pentru alegerea candidatului desemnat de partid să participe la prezidenţiale, urmând să o susţină în acest sens pe Viorica Dăncilă.

Oficial, au rămas în competiţia internă pentru prezidenţiale: deputatul Liviu Pleşoianu şi senatorul Şerban Nicolae. Viorica Dăncilă a anunţat că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi. Şi Gabriela Firea se gândeşte la o candidatură pentru Cotroceni. Ea a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidenţiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marţi nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menţionând că Viorica Dăncilă nu are şanse de succes. Congresul PSD pentru validarea prezidenţiabilului are loc pe 3 august.

Preşedintele ProRomânia, Victor Ponta a scris, luni, pe Facebook, că a discutat informal cu liderul PSD, Viorica Dăncilă, şi cel al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. În urma acestei discuţii nu a fost luată nicio decizie privind propunerea unui candidat comun la prezidenţiale sau o posibilă colaborare politică.

Loading...

1 comentariu

Ct 09:46:08 / 23 Iulie 2019
of...

.... cine a ajuns sa conduca tara noastra, o caricatura de partid.... candidati la presedentie, o semianalfabeta si un hot ! halal...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.185 secunde