Cine are aprobare pentru Rabla și Rabla Plus apare pe lista de pe site-ul AFM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cine are aprobare pentru Rabla și Rabla Plus apare pe lista de pe site-ul AFM

Economie 13 Decembrie 2018 / 17:42 622 accesări

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 13 decembrie 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 226 dosare pentru 413 autovehicule și 4 contestații pentru 12 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 34 dosare pentru 62 autovehicule (13 electrice hibride și 49 pur electrice).

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției12
Pagina a fost generata in 0.1385 secunde