Cine e OMUL PSD la europarlamentare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine e OMUL PSD la europarlamentare
Politică 03 Martie 2019 / 17:14 896 accesări 1 comentariu

Liviu Dragnea a declarat că nu a promis nimănui niciun loc pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, însă a precizat că îl susține în competiție pe senatorul Cladiu Manda pentru că e un om „fără frică”. „Ce îmi doresc pentru europarrlamentare e să avem o listă de candidați, patrioți, care să fie patrioți în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE și să se implice în interesul major al acestei țări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aș dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda și o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că știu că e un om care se bate și e fără frică”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Târgu-Jiu, unde au avut loc alegerile pentru organizația PSD Gorj. Reacția președintelui social-democrat vine după ce Claudiu Manda a fost votat, pe 16 februarie, de Biroul permanent judeţean al PSD Dolj pentru susţinerea candidaturii la alegerile europarlamentare. Lista pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată pe 15-20 martie, a anunțat pe 18 februarie, preşedintele PSD Liviu Dragnea. Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare social-democrații Victor Negrescu, Claudiu Manda și Rovana Plumb. Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Pe 15 februarie, Guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

Loading...

1 comentariu

NELU 09:43:23 / 04 Martie 2019
Blaga turcan.predoiu

O sa se sperie Europa când PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS vor arăta lista (rușinii ) cu candidații TRĂDĂTORii de țară pt PARLAMENTUL EUROPEAN...Nu vor lipsi ....Sigfrid Mureșan... Blaga... MONIKA MAKOVEI... TOȚI BASIȘTII ÎMPUȚIȚI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ care au votat împotriva României în parlamentul european...... Ce-i propuși de PSD și ALDE sânt SOLUȚIA , sânt patrioții ADEVĂRAȚII.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.223 secunde