Cine este autorul atentatului de la Londra, soldat cu doi morți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine este autorul atentatului de la Londra, soldat cu doi morți
Externe 30 Noiembrie 2019 / 10:35 595 accesări 0 comentarii

Atentat în Londra. Poliţia metropolitană a dezvăluit că autorul atentatului de la Londra, împuşcat mortal de forţele de ordine, este Usman Khan, care a fost închis în 2012 pentru fapte ce constituie infracţiuni cu caracter terorist, fiind eliberat condiţionat în decembrie 2018, informează The Guardian.

Autorităţile britanice au informat că incidentul întâmplat la Londra, în urma căruia au murit două persoane, a fost catalogat drept un atac terorist. Autorul atentatului de la Londra purta o brăţară electronică de supraveghere în momentul comiterii atacului, fiind un fost deţinut ce fusese în trecut închis pentru fapte de terorism, au informat surse citate de publicaţia The Times.

"Este o greşeală să permitem criminalilor violenţi să iasă mai devreme din închisoare şi este foarte important să ne dezvoltăm obiceiul ăsta de a da sentinţe potrivite pentru criminali, în special pentru terorişti", a declarat premierul britanic Boris Johnson.

Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei britanice, a declarat de asemenea că este şocat din cauza incidentului.

Comisarul Neil Basu de la Poliţia Metropolitană a anunţat, printr-un comunicat emis în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, că anchetatorii au efectuat percheziţii la domiciliul lui Khan din zona Staffordshire.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1547 secunde