Cine îşi înnoieşte parcul auto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cine îşi înnoieşte parcul auto

Social 26 Iulie 2018 / 17:37 551 accesări

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 26 iulie 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 178 dosare pentru 426 autovehicule și 7 contestații pentru 19 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 22 dosare pentru 49 autovehicule (4 electrice hibride și 45 pur electrice) și 1 contestație pentru 1 autovehicul.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.12
Pagina a fost generata in 0.2784 secunde