Cine NU va beneficia de amnistia fiscală pregătită

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cine NU va beneficia de amnistia fiscală pregătită

Economie 20 Iulie 2018 / 12:13 582 accesări

„Legea prevede niște categorii care nu au cum să facă obiectul unei amnistii. Acum suntem într-o fază incipientă, o să discutăm și când avem un material foarte clar, coerent și cu mai multe alternative, le vom discuta public”, a explicat ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, despre amnistia fiscală pregătită de guvern.

Companiile în insolvență sau persoanele care au datorii la chirii, nu au cum să facă din punct de vedere legal obiectul unei amistii, a declarat joi, într-o conferință, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă nu cumva amnistia fiscală va încuraja neplata, deoarece persoanele vizate știu că urmează să scape de plata datoriilor, ministrul Finanțelor a apreciat că nu. „Dar nu a spus nimeni că va urma. A fost la un moment dat o discuție, s-a tot rostogolit această informație, dar dacă au de gând să aștepte ceva ce poate nu o să vină, treaba lor, și o să plătească pentru asta”, a spus ministrul, conform Mediafax.

Întrebat cui se adresează amnistia fiscală, ministrul Finanțelor a precizat că se fac analize pe acest subiect. „Este o analiză, o discuție, încă nu am spus că vor fi toți la un loc, doar o parte, doar companiile, doar persoane fizice, sunt mai multe elemente”, a precizat ministrul Finanțelor12
Pagina a fost generata in 0.203 secunde