Cine reprezintă România în competiția Miss Tourism Universe? Poze fierbinți!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine reprezintă România în competiția Miss Tourism Universe? Poze fierbinți!
Divertisment 07 Septembrie 2018 / 17:10 567 accesări 0 comentarii

O tânără de 27 de ani, pasionată de călătorii și dans va reprezenta România la una dintre cele mai importante competiții internaționale de frumusețe. În urmă selecției naționale Miss Tourism Universe România 2018, organizată de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Tourism Universe 2018 în țara noastră, Ioana Maria Filimon a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Tourism Universe 2018, competiție care se desfășura în acest an, în perioadă 8-25 septembrie, în Beirut, Liban. În competiție vor participa 40 de țări.

Ioana este născută în Timișoara și locuiește în București, are 27 de ani, 1.72 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 86-59-94. Ioana a absolvit Facultatea de Inginerie a Mediului din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, master Ingineria Mediului în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara. Ioana vorbește o limbă străină, engleză.

Câștigătoare a competiției Miss România 2016, Ioana s-a decis să își încerce șansele pentru prima dată într-o competiție internațională de frumusețe. Cu o bogată experiență de model pe plan național, Ioana a apărut în numeroase reclamele, pictoriale, emisiuni tv și prezentări de modă. Ea a practicat scrima timp de 2 ani și este pasionată de călătorii, plimbări, skijet, artă fotografică și dans. În viitorul apropiat, Ioana își dorește să devină o femeie de afaceri de succes și să deschidă un adăpost pentru animale. „Mă simt onorată și mândră să reprezint România în competiția internațională de frumusețe Miss Tourism Universe 2018 ce se va desfășura în Liban. Este prima mea experientă de acest gen, iar această competiție va fi o provocare pentru mine. Am o responsabilitatea mare în acest moment promovând imaginea și turismul României, lucru care mă ambiționează să dau tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podium. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei, prietenilor pentru încredere și suport, dar și agenției ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această competiție“, a declarat Ioana Măria Filimon – Miss Tourism Universe România 2018.

„Ioana este una dintre cele mai frumoase și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. Ioana are frumusețea și calitățile necesare unui model internațional, pentru a reprezenta România cu onoare în Liban și de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare!“, a precizat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Tourism Universe România.

Toți românii sunt invitați să viziteze pagină oficială de Facebook „Miss Tourism Universe Romania”- https://www.facebook.com/miss.tourismuniverse.romania.fan.page -pagină unde vor putea vedea cele mai noi și mai fierbinți poze cu Ioana.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.218 secunde