Cine sunt cele mai puternice femei din lume?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine sunt cele mai puternice femei din lume?
Monden 02 Noiembrie 2017 / 17:32 1075 accesări 0 comentarii
Angela Merkel este considerată cea mai puternică femeie din lume în ultimii 7 ani

Angela Merkel este considerată cea mai puternică femeie din lume în ultimii 7 ani

Celebra revistă „Forbes“ a anunțat joi că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost desemnată pentru al șaptelea an consecutiv cea mai puternică femeie din lume. "În acest an, Merkel a câștigat un scrutin foarte dur, în urma căruia partidul de extremă dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a intrat în Bundestag. Va trebui să continue să se mențină puternic pe poziție la cârma UE, în contextul viitoarelor furtuni cauzate de Brexit și de amplificarea sentimentului anti-imigranți în Europa", a precizat „Forbes“ într-un comunicat.

Pe locul secund în acest clasament se situează premierul britanic Theresa May, în timp ce Hillary Clinton, care în 2016 a fost desemnată a doua cea mai puternică femeie din lume, a căzut pe locul 63, în urma înfrângerii în fața lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA. Fiica președintelui american, Ivanka Trump, care este consilier la Casa Albă, se află pe locul 19 în topul alcătuit de „Forbes“, în timp ce ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, se situează pe poziția 43.

Pe ultima treaptă a podiumului se află Melinda Gates, de la Gates Foundation, locul 4 este ocupat de Sheryl Sandberg, din cadrul Facebook, iar pe locul 5 s-a plasat Mary Barra, șefa companiei General Motors.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1952 secunde