Cine sunt noii „recruți“ ai Grupării Mobile de Jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cine sunt noii „recruți“ ai Grupării Mobile de Jandarmi

Eveniment 03 Mai 2022 / 08:45 701 accesări

În urmă cu aproximativ o lună efectivul Grupării Mobile s-a mărit prin „recrutarea” a doi frați, este vorba despre Vass și Demon, câini din rasa ciobănesc german în vârstă de 5 luni.

Odată cu „recrutarea”, pentru cei doi căței jucăuși, a început programul de dezvoltare a calităților necesare pentru a deveni un coleg de încredere pe timpul misiunilor specifice.

Astfel, Vass și Demon, alături de conductorii serviciu parcurg o tematică specifică prin care se urmărește atingerea tipului ideal pentru această categorie de serviciu, și anume: echilibrul psihic, curaj, putere, agilitate și rezistența la efort.

Atingerea acestor calități este posiblă, în primul rând, prin realizarea atașamentului între om și câine, astfel, învățarea și punerea în practică a comenzilor devine pentru partenerul canin o joacă, o plăcere.

După parcurgerea perioadei de predresaj și a cursului de specializare – patrulare și intervenție, aceștia vor participa alături de conductorii de serviciu Cristi și Ionuț la misiuni specifice jandarmeriei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1551 secunde