Cine sunt oamenii de stat condamnați de DNA?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe bandă rulantă Cine sunt oamenii de stat condamnați de DNA?!
Justiție 12 Iulie 2018 / 14:56 334 accesări 0 comentarii

Activitate intensă la Direcția Națională de Anticorupție în luna iunie. Condamnările au curs pe bandă rulantă, iar printre cei 73 de inculpați se numără oameni cu funcții importante în stat - senatori, miniștri, secretari de stat.

Astfel, potrivi Biroului de Informare și relații Publice al DNA, în cursul lunii iunie 2018, în dosare de corupție au fost condamnați 73 inculpați prin 28 hotărâri judecătorești definitive. Între persoanele condamnate definitiv figurează: doi miniştri (Energie, Turism), un senator, un prefect judeţ, un consilier prezidenţial, un secretar de stat minister (Justiție), un secretar general minister (Turism), un consilier personal al ministrului, un director companie națională (CNI), un director filială companie căi ferate (CFR), un director general societate națională din domeniul energiei (Electrica), un primar municipiu, doi primari comună, un şef Inspectorat judeţean de jandarmi, un fost şef ANAF.

Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 73 inculpaţi variază între 8 ani închisoare şi un an și 10 luni cu amânarea aplicării pedepsei. „Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă“, a precizat reprezentantul Biroului de Informare și Relații Publice al DNA.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1968 secunde