Cine vrea să ocupe un post de director are de scris! Pe 17 iulie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cine vrea să ocupe un post de director are de scris! Pe 17 iulie!
Educație 13 Iulie 2017 / 16:30 414 accesări 1 comentariu

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct de unități de învățământ se va desfășura pe 17 iulie. Accesul candidaților în săli se va face între orele 8.00 și 8.30, iar proba va începe de la ora 9.00 și va dura maximum 90 de minute. Testul grilă va conține itemi prin care se evaluează în proporție de 50% cunoștințele privind legislația specifică domeniului învățământ preuniversitar și în proporție de 50% cunoștințele privind managementul educațional. Candidaților, responsabililor de sală și profesorilor asistenți li se interzice accesul în sală cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, notițe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță. Candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

Între 19 și 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae și interviul.

1 comentariu

Popescu 10:58:06 / 17 Iulie 2017
Scoala 29

Cine este Ciorogaru, care este fisa lui? E adevarat ca nu a dat concurs sa vina cu catedra de matematica in oras, a ramas cu ea la tara? Ce pile are la ISJ de a fost numit ani la randul director? Atentie parinti va dori sa preia clasele cele mai bune la matematica , vai de copiii dumneavoastra !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2517 secunde