Ciolacu susţine că, deşi e preşedintele Camerei Deputaţilor, nu deţine informaţii legate de deschiderea anului şcolar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ciolacu susţine că, deşi e preşedintele Camerei Deputaţilor, nu deţine informaţii legate de deschiderea anului şcolar

Politică 05 Septembrie 2020 / 19:15 632 accesări
Foto : Marcel Ciolacu/Facebook

Foto : Marcel Ciolacu/Facebook

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că, deşi este preşedintele Camerei Deputaţilor, nu a primit nicio informaţie oficială în legătură cu începutul noului an şcolar.

El a declarat, în timpul unei vizite în judeţul Botoşani, că singurele informaţii pe care le are despre redeschiderea şcolilor sunt de la televizor.

"Noi suntem în minoritate în opoziţie. Eu mă uit la televizor ca şi dumneavoastră. Singurele informaţii pe care le am ... Chiar dacă sunt preşedintele Camerei Deputaţilor, nu am primit nicio informaţie nici de la domnul Orban, nici de la ministra învăţământului. Părerea mea e că totul a picat, din incompetenţă, în ridicol şi prostie. Ştiu că am vorbit cu fiul meu, care e student, şi l-am întrebat: "La voi s-a anunţat?". Cică "Nu ştiu nimic, Nici măcar studenţii nu ştiu", a afirmat Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul social-democrat a arătat că amânarea începerii anului şcolar ar presupune şi amânarea alegerilor locale.

"Dacă se amână şcolile, nu ştiu de ce ţinem alegerile. Înseamnă că lucrurile sunt complicate în ceea ce priveşte pandemia", a precizat preşedintele PSD.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.6591 secunde