Cioloş a discutat cu liderii companiei Premium Aerotec despre planurile de dezvoltare de la Ghimbav

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cioloş a discutat cu liderii companiei Premium Aerotec despre planurile de dezvoltare de la Ghimbav

14 Mai 2016 / 21:29 335 accesări

Dacian Cioloş, aflat sâmbătă în vizită oficială în Germania, a discutat cu reprezentanţii conducerii Premium Aerotec despre planurile pentru fabrica de producție și asamblare de componente Airbus de la Ghimbav, şeful Executivului primind asigurări că investiţiile vor fi dezvoltate.

"Fiecare avion comercial nou are incorporate componente produse de Premium Aerotec la Brașov. Este o investiție pe care conducerea companiei m-a asigurat, astăzi, ca o va dezvolta în interesul mutual comun", a spus premierul Dacian Cioloș, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Compania aeronautică germană Premium Aerotec este unul dintre principalii investitori străini din industria aeronautică, prezenți în România încă din anul 2010, potrivit sursei citate. Compania și-a extins activitatea și capacitatea de producție în ultimii ani, doar în 2015, Premium Aerotec a investit 15 milioane de euro pentru extinderea suprafeței de producție și modernizarea echipamentelor, creând astfel 200 de noi locuri de muncă și prognozând, pentru anul în curs, o creștere a cifrei de afaceri de 10%.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2263 secunde