Ciprian Marica: „Mă chinui de unul singur să reuşesc să o ţin în viaţă”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doar promisiuni din partea autorităţilor locale pentru susţinerea SSC Farul

Ciprian Marica: „Mă chinui de unul singur să reuşesc să o ţin în viaţă”

Sport 02 Mai 2019 / 12:35 2673 accesări

SSC Farul Constanţa continuă lupta pentru menţinerea în Liga a 2-a, iar parcursul din partea a doua a sezonului îndreptăţeşte formaţia constănţeană să spere din plin la îndeplinirea obiectivului. Şi cum pentru sezonul viitor gruparea constănţeană şi-a anunţat deja intenţiile de a se implica în duelul pentru promovarea în prima ligă, conducerea Farului aşteaptă un sprijin consistent şi din partea autorităţilor locale, pentru ca la finalul campionatului 2019-2020 suporterii constănţeni să poată sărbători alături de favoriţi promovarea în Liga 1. Deocamdată, din păcate, susţinerea este doar la stadiul de promisiuni, iar Ciprian Marica, principalul finanţator al SSC Farul, îşi doreşte un stadion modern la Constanţa, dar şi o implicare în desfăşurarea activităţii la gruparea constănţeană.

„Mă uit şi văd pe toate stadioanele pe unde mergem cu Farul, muncipalitatea, Consiliile Locale, Consiliile Judeţene, implicate. Şi, deocamdată, la Constanţa n-avem parte decât de promisiuni. Citeam o ştire de un stadion şi de un campus de fotbal sau de sport la Cumpăna, la câţiva kilometri de Constanţa. Cu siguranţă că ne dorim şi Constanţa, ca şi oraş, merită şi este nevoie de un stadion. Sperăm ca cei care sunt factori decizionali să se implice mai mult”, a declarat, la Telekom Sport, Ciprian Marica.

Referitor la întâlnirea de sâmbătă, ora 15.30, de la Constanţa, dintre SSC Farul şi Petrolul Ploieşti, din etapa a 33-a a Ligii a 2-a, Marica a spus: „Două echipe de tradiţie, două echipe care spun povestea a atâtor ani de fotbal şi a unei comunităţi întregi. Vorbim de Ploieşti şi vorbim de Constanţa. E puţin dezechilibrat, să spun aşa, acest derby, pentru că întâlnim o echipă a Petrolului cu toate condiţiile şi întâlnim o echipă a Farului care mă chinui de unul singur să reuşesc să o ţin în viaţă”.12