Circulația în municipiul Constanța se desfășoară în condiții normale de trafic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Circulația în municipiul Constanța se desfășoară în condiții normale de trafic

Administrație 25 Ianuarie 2022 / 11:54 939 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Având în vedere că la Constanța a nins în timpul nopții, utilajele de deszăpezire au împrăștiat material antiderapant pentru ca arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță, informează Primăria Constanța.

Angajații societății de salubrizare continuă să degajeze zăpada din stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, trotuarele, pasajele și scările de acces către acestea.

„Suntem în contact cu cetățenii. Pe această cale, facem apel către locuitorii orașului să ne semnaleze orice problemă care necesită intervenția noastră. Vom acționa imediat”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu. Autoritățile fac apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Autoritățile amintesc agenților economici și asociațiilor de proprietari că, în conformitate cu HCL 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1712 secunde