Circulația rutieră se închide marți pe Podul Agigea!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Circulația rutieră se închide marți pe Podul Agigea!
Social 10 Septembrie 2018 / 21:49 478 accesări 1 comentariu
Podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră

Podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră

Mâine, 11.09.2018, între orele 06:00 – 19:30, vor avea loc teste statice și dinamice ale structurii podului Agigea. Aceste teste se desfășoară conform normei de referință STAS 12504/86 “Încercarea suprastructurilor cu acțiuni de probă” și necesită închiderea totală a circulației..

Pe perioada închiderii totale a circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule se va desfășura pe urmatoarea rută:

Nod Rutier A4 (intersecție cu DN 39), Agigea - A4 (intrare Port Constanta Sud) - Podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră - Bretea Acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea ) - DN 38 (Agigea- Negru Vodă).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale.

Loading...

1 comentariu

Sofer 13:10:03 / 11 Septembrie 2018
Prosti si puturosi

Bai prostilor daca tot inchideti podul de ce nu semnalizati inchiderea podului inainte de a ajunge masinile la intrarea pe pod ?Trecem de giratoriu de pe A 4 si dupa cca 300 m cand sa intram pe pod hopaa e inchis podul.Trebuie sa intram pe sub podul Agigea sa iesim iar pe partea cealalta sa ne intoarcem la giratoriu .De ce sa facem ocolul asta ? Din prostia si puturosenia voastra .Nu puteati sa semnalizati inainte de giratoriu treaba asta ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1519 secunde