Clipe de GROAZĂ! O ambarcațiune a explodat la Costinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Clipe de GROAZĂ! O ambarcațiune a explodat la Costinești

Eveniment 26 August 2018 / 15:10 1075 accesări

Clipe de groază pe plaja din Costinești! O explozie s-a produs, duminică după-amiază, pe un vaporaș care face plimbări pe Marea Neagră, scrie Cancan.ro. În urma incidentului nefericit, o persoană a fost rănită și a fost dusă de urgență la spital.

O persoană, lucrător pe ambarcațiunea respectivă, a fost rănită. Victima a fost transportată la spital cu arsuri pe aproximativ o treime din suprafața corpului. conform Mediafax. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, din primele informații explozia s-a produs la pompa de santină a vaporașului. Victima a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 30 la sută din suprafața corpului, fiind asistată, inițial, la Punctul de prim ajutor de pe plaja din Costinești. Bărbatul a fost apoi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța, urmând să se stabilească ulterior dacă va fi transferat la un spital din București.

În momentul exploziei, la bordul vaporașului, care face plimbări pe mare, nu se mai afla nicio altă persoană, vasul fiind oprit la mal.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2241 secunde