Clubul Manchester City, exclus pentru două sezoane din Cupele Europene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional Clubul Manchester City, exclus pentru două sezoane din Cupele Europene
Sport 15 Februarie 2020 / 09:32 392 accesări 0 comentarii

UEFA a anunţat, vineri, amendarea cu suma de 30 de milioane de euro şi excluderea din Cupele Europene pentru două sezoane, 2020-2021 şi 2021-2022, din cauza încălcării grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi a fair-play-ul financiar a clubului englez Manchester City.

Potrivit forului continental, Manchester City a exagerat atunci când a declarat veniturile din sponsorizări şi informaţiile declarate la UEFA în perioada 2012-2016. În plus, camera decizională a Corpului de Control financiar al Cluburilor din cadrul UEFA a precizat faptul că gruparea engleză nu a cooperat în anchetă.

Manchester City a primit interdicţie de participare în sezoanele în cupele europene şi a fost amendată cu 30 de milioane de euro.

Manchester City a anunţat, tot, vineri, că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne sancţiunea UEFA.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Manchester City s-a declarat „dezamăgit, dar nu surprins” de anunţul UEFA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2519 secunde