Clubul Sportiv Medgidia pleacă la drum cu obiective îndrăznețe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A apărut o nouă structură sportivă în județul Constanța Clubul Sportiv Medgidia pleacă la drum cu obiective îndrăznețe
Sport 17 Iulie 2017 / 16:06 7504 accesări 0 comentarii
Liviu Ștefan, director CS Medgidia: „Am plecat la drum cu speranțe mari, iar la fotbal, volei și handbal ne-am propus să promovăm cât mai repede cu putință”

Liviu Ștefan, director CS Medgidia: „Am plecat la drum cu speranțe mari, iar la fotbal, volei și handbal ne-am propus să promovăm cât mai repede cu putință”

În aprilie 2017, la Medgidia s-a înființat un nou club sportiv, finanțat de Primărie și de Consiliul Local. „Clubul Sportiv Medgidia este un club de utilitate publică, înființat la cererea cetățenilor din Medgidia. Deocamdată, funcționează secțiile de fotbal, volei, handbal, box, lupte, șah și rugby, dar pe viitor ne-am propus să înființăm și alte secții”, a declarat directorul noii structuri sportive, Liviu Ștefan. În vârstă de 38 de ani, Ștefan a fost fotbalist la mai multe echipe din județul Constanța, cum ar fi FC Farul Constanța, Midia Năvodari, FC Altay, Delta Tulcea, CFR Timișoara, Săgeata Stejaru sau Viitorul Constanța. Ultima sa funcție a fost de team-manager la FC Viitorul, club la care a activat și ca jucător.

„Am plecat la drum cu speranțe mari. Deocamdată ne concentrăm pe trei secții de jocuri sportive, la care ne-am propus să promovăm cât mai repede cu putință. Încercăm să găsim soluții ca echipa de fotbal să activeze din sezonul următor în Liga a IV-a, cu obiectiv promovarea cât mai rapidă. Echipele de volei fete și handbal băieți vor activa din sezonul viitor în liga a doua. Ne dorim ca, după un campionat de acomodare, de anul viitor să atacăm și cu ele promovarea. La secțiile de box, lupte și rugby vor fi în general copii din Medgidia. De asemenea, la fotbal vom înființa în luna august grupe de copii, născuți între 2007 și 2010”, a precizat Liviu Ștefan.

Cele trei formații amintite mai sus sunt antrenate de Aurelian Despa (fotbal), Florin Voinea (volei feminin), Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga (handbal masculin). Echipa de fotbal va activa pe cel mai mare stadion al orașului, „Iftimie Ilisei”, cu o capacitate de 30.000 de locuri, însă acolo sunt mari probleme cu suprafața de joc. Clubul depune mari eforturi să o pună la punct și nu ar fi exclus ca primele meciuri oficiale din istoria echipei de fotbal să se dispute pe alt teren. De asemenea, CS Medgidia a demarat discuții cu CRH Ciment România pentru a prelua baza sportivă Cimentul, unde pe lângă stadion există și o sală de box.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.316 secunde