Cluburile din Mamaia, piață pentru traficanții de droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cluburile din Mamaia, piață pentru traficanții de droguri
Eveniment 22 August 2019 / 15:07 1924 accesări 3 comentarii

Doi bărbați au fost surprinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc și de mare risc. Aceștia au fost depistați de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, în noaptea de 19/20 august a.c., în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc și de mare risc, în incinta unui club din stațiunea Mamaia. Asupra bărbaților au fost descoperite 2 grindere, un cântar, o pipă, o punguță cu canabis, 74 de comprimate de ecstasy, un pliculeț cu cocaină, două fragmente de comprimate ecstasy și 110 grame de hașiș. Toate acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. La data de 20 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbați, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pentru de 30 de zile de către Tribunalul Constanța.

Loading...

3 comentarii

Băncuță 20:04:51 / 22 August 2019
Km 4-5

Km 4-5 plin de traficanți Bidi Albina Vira Calu Grigorenco Velicu Mânuță de unde și-a cumpărat S klasse?? Din banii din vânzări droguri. Stau in colț la librărie și așteaptă clienții zilnic. Politia nu-i vedeți.

la puscarie 00:06:44 / 23 August 2019
curatenie totala !!!

astept de mult ziua curateniei generale prin CTA ... imi doresc sa fie un oras altfel , sa fie macar cum a fost acum 20-30-40 ani , sa ne fereasca Dzeu sa ajungem sa vedem seringi pe strada, si sa dea astia legi in parlament sa putem purta arme cu glontz fiecare dintre noi... Mai bine sa avem gabori onesti , care sa isi faca treaba, si sa se gindeasca ca au si ei COPIII , si ca oricand pot cadea PRADA tentatiilor traficantilor din oras INCLUSIV a celor amintiti de BANCUTA :)

Băncuță 05:53:27 / 23 August 2019
Km 4-5

Acum două săptămâni în Peco Petrom de la Eforie dimineața la ora 6.30 mașina lui Bidi un BMW gri era oprită în Peco și percheziționată de polițiști. De ce nu ați dat articol?? Seara după ora 17... Mânuță își parchează mașina la librăria din km 4-5.si sta că un incapabil și așteaptă clienții. La chioșcul de la Sc 37. seara după ora 19.llin de consumatori Vira are BMW-ul cu marfa in el. Calu are BMW-ul cu marfa in el Albina duce marfa și încasează Alooool poliția BCCO ce faceți DORMITI?? PERCHEZIȚII DOMICILIARE.. Mașinile..și veți descoperi multe...sunt dealerii vânzători pești traficanți de fete

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1883 secunde