CN de gimnastică artistică pe echipe junioare I și II, la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vineri, în Sala Sporturilor CN de gimnastică artistică pe echipe junioare I și II, la Constanţa
Sport 13 Iunie 2019 / 08:32 211 accesări 0 comentarii

Vineri, 14 iunie, între orele 10.00 şi 18.30, Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui întrecerile din cadrul Campionatul Național de gimnastică artistică pe echipe rezervat junioare I și II, competiţie organizată de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța, CS Farul Constanța, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa și Primăria Municipiului Constanța. Peste 80 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară vor lupta pentru titlurile din proba pe echipe la categoria gimnaste junioare I și II, nivelurile 3, 4, 5 și 6.

Programul competiţiei se prezintă astfel - ora 10.10-12.40: Concurs pe echipe seria I-a, Nivel 3; ora 13.50-15.10: Concurs pe echipe seria a II-a, Nivel 4; ora 16.25-17.55: Concurs pe echipe seria a III-a, Nivel 5 şi 6; ora 18.10: Festivitate de premiere. Intrarea spectatorilor este gratuită.

„Cu multă bucurie și entuziasm am îmbrățișat organizarea acestor Campionate Naționale la Constanța. De-a lungul anilor, tradiția gimnasticii artistice feminine constănțene a rămas un reper important în sportul nostru, iar dovadă stau rezultatele pe care secțiile noastre le obțin în mod curent în competițiile naționale și nu numai. Vă invităm, așadar, să ne fiți alături vineri, cu mic cu mare, la un nou moment competițional, care va alinia la start cele mai bune echipe de junioare din țară. Gimnastele pe care le vom cunoaște la aceste Campionate Naționale pot deveni în viitor pilonii de bază ai echipei mari a României, la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Haideți să le fim alături!”, a declarat Olga Didilescu, Arbitru Internațional de Onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, Membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică.

Gimnastele participante, precum și publicul din sală, se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Gabriela Trușcă Robu, Anca Mihăilescu Grigoraș, Gina Gogean, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, actualmente antrenoare, arbitre sau membre ale staff-ului federal.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, joi, 13 iunie, în intervalul orar 09.00 - 18.30 (când sunt programate antrenamentele) și vineri, 14 iunie, între orele 09.00 - 19.00 (în ziua concursului), va fi restricționat accesul autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța, dinspre strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2697 secunde