CNA: Nume noi propuse de partide, Guvern şi Preşedinţie. Grigore Cartianu s-a autopropus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CNA: Nume noi propuse de partide, Guvern şi Preşedinţie. Grigore Cartianu s-a autopropus

Politică 25 Octombrie 2018 / 08:49 778 accesări

Grupurile parlamentare ale PSD, PNL, UDMR si USR, Preşedinţia si Guvernul au formulat propunerile pentru funcţiile membru titular si membru supleant în Consiliul Naţional al Audiovizualului. Mai multe mandate ale membrilor CNA expiră în luna decembrie.

Preşedintele României a propus-o ca membru titular pe Cristina Pocora, fost deputat PNL în perioada 2008-2016. Membru supleant este propusă Alexandra Daria Pop, consilier în cadrul Departamentului Comunicare Publică al Administraţiei Prezidenţiale.

Guvernul a propus-o pe Adriana Mărgărit, în prezent director de comunicare în Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb.

PSD o propune ca membru titular al CNA pe Maria Monica Gubernat, cea care îşi închiere un prim mandat de membru în luna decembrie. Membru supleant este propusă Ramona Elena Sorescu, fost jurnalist de televiziune.

PNL îl propune ca membru titular pe Alexandru Kocsis Cristea, fost director adjunct al Muzeului Cotroceni, iar ca membru supleant pe Oana Simona Dincă, fost consilier parlamentar.

UDMR o propune pentru un nou mandat pe Borsos Orsolya Eva şi ca membru supleant pe Gabor-Szafta Szende, consilier al preşedintelui UDMR.

USR a fost singura formaţiune care nu a depus şi CV-urile candidaţilor propuşi. Pentru membru titlular, USR îl susţine pe Ştefan Voinea, iar ca membru supleant este susţinut Ştefan Eugen Gheorghiasa.

Pe lângă aceste propuneri, surpriza vine de la jurnalistul Grigore Cartianu. Acesta a decis să se autopropună pentru funcţia de membru CNA, invocânt experienţa sa de 27 de ani în presă.

(stiripesurse.ro)12
Pagina a fost generata in 0.1618 secunde