CNAIR acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CNAIR acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi
17 Februarie 2017 / 12:44 161 accesări 0 comentarii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi, în perioada 16-24 februarie, menționând că va demara repararea drumurilor și pregătirea lor pentru sezonul estival de la 1 aprilie.

CNAIR anunță că va acoperi provizoriu gropile de pe Centura Capitalei, SDN Bucureşti Sud și SDN București Nord, dar și pe autostrăzile A1 și A2.

Lucrările de reparație vizează mai multe drumuri naționale aflate în administrarea celor șapte Direcții Regionale de Drumuri și Poduri: București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Constanța.

„Precizăm că lucrările de plombări gropi sunt provizorii, se execută în perioada friguroasă, atunci când vremea o permite. Odată cu încălzirea vremii, compania va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă”, transmite instituția.

În perioada 1 aprilie - 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunităţi, se va desfăşura „Programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival".

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1977 secunde