CNAIR: S-a redeschis circulația pe A2, sensul București - Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CNAIR: S-a redeschis circulația pe A2, sensul București - Constanța
Eveniment 12 Iulie 2018 / 11:53 400 accesări 0 comentarii

Începând cu ora 10:00, circulaţia rutieră pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2, Bucureşti - Constanţa s-a deschis pentru toate categoriile de vehicule. Traficul rutier pe sensul către București rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna şi Lehliu.

Precizăm faptul că întreaga operațiune este coordonată de către ISU și toate deciziile referitoare la rectricții/închideri de circulație sunt luate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1801 secunde