Coadă de 5 km pe autostradă, din cauza unui incendiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Coadă de 5 km pe autostradă, din cauza unui incendiu
11 Septembrie 2016 / 17:54 432 accesări 0 comentarii

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 95, în județul Argeș, din cauza unui incendiu de vegetație uscată, polițiștii oprind autovehiculele sau lăsându-le să ruleze cu viteză redusă, în funcție de densitatea vântului și de direcția fumului.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în apropierea autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, în zona kilometrului 95, se manifestă un incendiu de vegetaţie, fumul ajungâng pe sensul de mers către Bucureşti.

„Poliţiştii prezenţi la locul incendiului opresc autovehiculele sau le lasă să ruleze cu viteză redusă, în funcţie de densitatea fumului şi de direcţia vântului. Întrucât s-au format coloane de maşini, îi sfătuim pe cei care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp“, se arată într-un comunicat al Poliției.

Reprezentanții ISU Argeș au declarat, pentru MEDIAFAX, că traficul a fost blocat, pentru mai multe zeci de minute, din cauza fumului dens.

„Trei echipaje de la ISU Argeș intervin pe A1, la kilometru 95 pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Inițial, traficul spre Capitală a fost bocat, iar acum se circulă doar pe un singur sens“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1814 secunde