Coafuri pentru birou cu care să îți uimești colegii atunci când te întorci la serviciu după carantină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Coafuri pentru birou cu care să îți uimești colegii atunci când te întorci la serviciu după carantină
Lifestyle 05 Iunie 2020 / 00:25 547 accesări 0 comentarii

Perioada carantinei de coronavirus a intrat într-o nouă etapă, cea a stării de alertă. Ceea ce înseamnă că mulți oameni se pot întoarce să muncească la locurile lor de muncă obișnuite. Prilej pentru doamne și domnișoare să-și etaleze ținutele pe care le-au abandonat timp de două luni prin dulapuri.

Creează-ți o coafură profesională pentru a se potrivi ținutei office și cu care îți poți uimi toți colegii de birou. Dacă ai la dispoziție instrumentele necesare, nicio coafură nu-ți poate sta în cale!

Coafuri spectaculoase pentru birou pe care le poți face acasă

În cazul domnilor, situația este mai simplă: un costum business cu trei piese, o pereche de ochelari, o tunsoare zero și nimeni nu va avea nimic de obiectat după această carantină. Stilul David Beckham se potrivește oricărui bărbat, mai ales celor carismatici. La fel de interesante sunt și coafurile cu părul pieptănat peste, stilul ușor ridicat în partea frontală (a la Madam Pompadour) sau ușor neglijat, cu semi-bucle ori ușor răsucit la spate.

Tunsorile și coafurile bărbătești sunt orientate, în general, către stilul conservator, atunci când este vorba de muncă la birou. Specialiștii au un singur sfat: nu trebuie să folosești în exces produsele de styling, pentru că orice exagerare poate costa. Cine știe, poate că o să te întorci din nou "în exil", în fața tastaturii și va trebui să lucrezi de acasă!

În schimb, pentru doamne și domnișoare, mersul la birou este ocazia ideală de a le demonstra tuturor că nicio epidemie nu poate opri o femeie hotărâtă să arate perfect. Tot ceea ce îți trebuie sunt niște instrumente de coafat (perie ondulătoare, ondulator, placă de îndreptat părul, dispozitiv pentru creponat părul, etc) cât mai performante.

Desigur, dacă vrei să șochezi, atunci poți să aplici tratamentul folosit de Tallulah Willis pentru părul ei. Aceasta a optat pentru o tunsoare zero, “autorul” nefiind nimeni altul decât tatăl ei, Bruce Willis. Totuși, dacă vrei să arăți bine la birou și să faci impresie, atunci o coafură cu coadă de cal a la Aishwarya Rai Bachchan o să te scoată în evidență. Mai ales că este simplu de realizat la tine acasă și nu necesită decât puțină îndemânare.

Coafura cu împletitură pe jumătate este la modă și se asortează cu orice ținută elegantă. Desigur, dacă îți dorești să mergi la sigur și ai părul lung, atunci optează pentru a-l strânge la spate într-o coadă simplă, pe care o poți lăsa să cadă în mod normal ori o poți purta pe o parte. Mai ales că evidențiază atunci când este combinată cu o bluză elegantă într-un outfit a la Angelina Jolie ori Gwyneth Paltrow. Pentru fetele care preferă stilul casual la birou, coafura tipică a Selenei Gomez, ușor mai pieptănată, este ideală pentru mersul la serviciu post-carantină.

Dacă ești o femeie activă, stilul actriței Scarlett Johannson (coadă prinsă la spate, dar sus) este perfect pentru că îți pune în evidență și gâtul. Pentru doamnele și domnișoarele care au o lungime medie a părului, o coafură simplă, care să le încadreze fața, este de ajuns pentru a crea o impresie plăcută la muncă. Trebuie doar să treacă ondulatorul puțin pe la vârfuri și folosească fixativ.

Cu toate că această perioadă de carantină îți oferă posibilitatea de a inova în materie de coafuri, până la urmă, ceea ce este deja testat, se va bucura, cu siguranță, de același succes ca și înainte. Așadar, chiar și-n perioada post-pandemie, alege coafurile clasice, pe care le cunoști și le stăpânești, pentru că, vei avea parte de același nivel de admirație din partea colegilor și colegelor de la serviciu.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.153 secunde