Coaliția decide luni cu privire la suspendarea preşedintelui Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Coaliția decide luni cu privire la suspendarea preşedintelui Iohannis
Politică 05 Iulie 2018 / 14:10 1464 accesări 1 comentariu
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: "Președintele Iohannis este deranjat de majoritate. Este exact logica unui dictator."

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că membrii Coaliţiei de Guvernare PSD- ALDE vor decide luni dacă vor merge pe varianta suspendării preşedintelui Iohannis, dar consideră că suspendarea "trebuie să fie o opţiune serioasă".

"Eu nu aştept răspuns (n.r.: din partea preşedintelui Iohannis privind revocarea) pentru că nu trebuie să îmi dea mie răspuns, ci Constituţiei, de care îşi bate joc. Nu-l interesează Constituţia, legea. Îl interesează propriul interes. Spunea de dictatura majorităţii - păi asta este exact abordarea unui dictator, pentru că asta este majoritatea prin alegeri, în democraţie. Este deranjat de majoritate. Este exact logica unui dictator. Nu contează alegerile, contează doar ce vrea unul singur, care trebuie să aibă în subordonare CCR, instituţiile. Eu am discutat cu domnul Tăriceanu şi i-am spus că, din punctul meu de vedere, suspendarea preşedintelui trebuie să fie o abordare serioasă. Poate mai trimite un consilier să ameninţe un judecător CCR. O fi trimis un consilier să ameninţe un judecător de la Înalta Curte. Şi domnul Tăriceanu a spus că trebuie să analizăm şi să luăm o decizie, da sau nu", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedinteşe PSD spune că, în cursul zilei de luni, liderii Coaliţiei vor decide privind suspendarea preşedintelui.

Klaus Iohannis a amânat, în ultima lună, să spună ce măsură va lua după decizia CCR de a cere şefului statului să emită decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Loading...
loading...

1 comentariu

Kakus weber 18:30:15 / 05 Iulie 2018
Suspendat...?.NU

.. Demis prin referendum... Ăsta e că bețivanul care caută bătaia cu lumânarea...Cere Demisia.. Caută scandal... emoție ... PSD și ALDE dați emoție elefantului roz...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.187 secunde