Coaliția România Sănătoasă: IMAGINI CUTREMURĂTOARE!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Coaliția România Sănătoasă: IMAGINI CUTREMURĂTOARE!

Sănătate 22 Aprilie 2018 / 17:53 806 accesări

Foto: Coaliția România Sănătoasă

Foto: Coaliția România Sănătoasă

Rujeola nu este mereu o boală ușoară; ea poate avea consecințe grave, uneori chiar fatale.

Rujeola a ucis în epidemia aceasta care ține de 2 ani, 49 de persoane și a infectat nu mai puțin de 12.368 de oameni (dintre care majoritatea fiind copii cu vârste între 0-9 ani), este mesajul Coaliției România Sănătoasă.

Aceeași sursă punctează: Dacă nu vă sperie numerele, atunci uitați-vă la poze.

"Ramona, deși mi-ai oferit spre publicare aceste poze, iartă-mă că îți folosesc cumpăna, drept exemplu edificator.

Îți mulțumesc enorm, în numele tuturor celor care, aflând povestea voastră, nu se vor pripi la a decide în urma unei informări superficiale. Am toată convingerea, că ceea ce ne-ai împărtășit, va schimba măcar o decizie, și îi va determina chiar și pe cei care încă nu sunt părinți, să pătrundă în această arie a prevenției, mai devreme.

Deși mi-ai oferit de ceva timp acordul tău, doar acum, la acest moment de răscruce al orașului Bacău, mi-am oferit mie însămi dreptul, să te expun în acest mod.

În fotografii este Eva, fiica Ramonei - diagnosticată cu RUJEOLĂ. Cele 14 zile de internare pot fi rezumate astfel: insuficiență respiratorie, tahicardie, grad de deshidratare 7%, dependență de oxigen.

*Eva nu a fost vaccinată la termen din cauza absenței pe stoc la MF, a vaccinului ROR, un nou decalaj fiind impus de contactarea Varicelei, și aceasta,având vaccin de prevenție.

Eva mai are 4 frați, vaccinați, și fericiți posesori ai unei imunități solide, fără efecte adverse post-vaccinare.

Nu știu alții ce simt, când privesc aceste poze, însă pe mine mă năpădește o arsură cruntă în piept. E frustrarea. Frustrarea că nu pot face mai mult, decât să profit de durerea unui părinte, și de lupta unui copil pentru supraviețuire, ca să-mi fac invitația la informare, auzită. Uneori aș vrea să-mi șterg din minte imaginea pruncilor trecuți în neființă cu același diagnostic. Alteori, aș vrea să le pot împărtăși cu cei din jur, pentru că oricât de crud pare, impactul vizual e mai grăitor decât orice tratat de imunologie. Pentru că da, din rujeolă se moare, mai cert decât se face autism.".

Taguri articol


12