Cocaină pe litoral: încă un pachet, descoperit lângă Eforie Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cocaină pe litoral: încă un pachet, descoperit lângă Eforie Sud

Eveniment 07 Aprilie 2019 / 19:00 2040 accesări

Duminică seara, s-a mai găsit un pachet cu cocaină în apropiere de Eforie Sud, la aproximativ doi kilometri de la ultimul pachet descoperit, este un pachet ceva mai mare la aproximativ un kilogram și jumătate, potrivit Antena 3. Este cel ce-al zecelea pachet cu cocaină găsit duminică pe plajele de pe litoral. Cele mai multe pachete au fost descoperite în zona de sud, unde sunt valuri mai mari și pachetele ajung mai repede la mal. Alte şapte pachete cu cocaină au fost găsite duminică dimineață, pe litoral, după o amplă operațiune a poliției.

Sute de ofițeri şi jandarmi sunt în continuare în alertă şi survolează în larg cu vase și elicoptere în căutarea stupefiantelor.

Apel de la Poliţia Română

Poliţia Română a lansat un apel către cei care găsesc astfel de pachete pe plajele de pe litoralul românesc. Oamenii sunt sfătuiţi să nu deschidă pachetele pentru că îşi pot pune viaţa în pericol. "Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa! În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat, sâmbătă, IGPR.

O cantitate de 131 de kilograme de droguri a fost depistată şi ridicată vineri, sâmbătă și duminică pe litoralul din judeţul Constanţa, operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri continuând, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și:

Peste 130 de kilograme de droguri găsite pe plajele românești în două zile

Zeci de pachete cu droguri aduse de valuri la mal, din Năvodari până la Mangalia

Nu deschideți pachete găsite pe plajă! Ar putea conţine droguri periculoase!

Captură record - o tonă de cocaină, în valoare de 300 milioane euro12