Cocaină pură din Amsterdam, transportată cu mașina pe A1!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic de droguri la vedere

Cocaină pură din Amsterdam, transportată cu mașina pe A1!

Eveniment 30 Octombrie 2018 / 14:44 2483 accesări

Trafic internațional de droguri de mare risc pe Autostradă! La data de 26.10.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatului C. D. C., pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic național și internațional de droguri de mare risc. În dimineața de 26.10.2018, pe autostrada A1, între localitățile Săliștea și Sibiu, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce se deplasa cu un autoturism. Într-un colet aflat în portbagaj, se afla cantitatea de peste un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate. Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că drogurile au fost procurate de către inculpat de pe teritoriul Olandei, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

Mai mult, cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza Sectorului 2 București și în localitatea Fundeni, județul Călărași, la locuințele folosite de către inculpat, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol, cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 kg de tutun vrac, tuburi de țigarete, filtre, ambalaje, etichete si alte materiale folosite la confecționarea ilicită a țigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei și 200 de coroane daneze.

La data de 27.10.2018 Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.12