Cod Galben de ploi, ninsoare și viscol în sud-estul țării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cod Galben de ploi, ninsoare și viscol în sud-estul țării

Vremea 26 Ianuarie 2023 / 11:09 912 accesări

Codul Galben de precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului va intra în vigoare vineri la ora 10 și va expira sâmbătă la ora 22.

În Dobrogea, Muntenia, Carpații Meridionali și local în sudul Moldovei și în Carpații Orientali vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25-40 de litri pe metru pătrat.

ANM informează că în zonele joase de relief din Muntenia și Moldova, la început vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În Dobrogea, pe parcursul zilei de vineri vor fi mai ales ploi, în transformare din noaptea de vineri spre sâmbătă în lapoviță și ninsoare. În aceste zone, local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, viscolind ninsoarea.

În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent și vor mai fi intervale cu viscol și vizibilitate scăzută.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1121 secunde