Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și viscol în Dobrogea, zona litorală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și viscol în Dobrogea, zona litorală

Vremea 04 Februarie 2023 / 11:38 838 accesări

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări - cod portocaliu și galben, astfel:

- avertizare Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și viscol ce vizează litoralul țării, în ziua de duminică, între orele 2 și 20. Va ninge temporar, iar vântul va sufla cu până la 80 de kilometri pe oră.

- avertizare Cod Portocaliu de viscol puternic vizează zonele de peste 1.800 de metri altitudine din Carpații Meridionali, de astăzi de la ora 20 și până duminică la ora 20. Rafalele de vânt for atinge 100 de kilometri pe oră și vizibilitatea va fi foarte scăzută.

- avertizare Cod Galben de viscol și ninsori moderate cantitativ vizează zonele de munte și este valabilă până duminică la ora 20. Vântul va avea intensificări cu rafale de 50 -70 de kilometri pe oră. În Carpații Meridionali și Occidentali se va depune un strat de zăpadă de 20 – 25 de centimetri.

- avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului este valabilă până duminică dimineață la ora 6, în Banat, Crișana și vestul Transilvaniei. Vântul va sufla cu 50 – 70 de kilometri pe oră, iar în Transilvania rafalele se vor asocia, în anumite perioada, cu ninsori moderate cantitativ.

- avertizare Cod Galben de viscol și intensificări ale vântului vizează sudul Moldovei, estul Munteniei și Dobrogea, de astăzi de la ora 20 și până duminică la ora 20. Vântul va sufla cu până la 70 de kilometri pe oră, astfel că va spulbera zăpada.

- avertizare Cod Portocaliu de viscol puternic vizează zonele de peste 1.800 de metri altitudine din Carpații Meridionali, de astăzi de la ora 20 și până duminică la ora 20. Rafalele de vânt for atinge 100 de kilometri pe oră și vizibilitatea va fi foarte scăzută.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1681 secunde