Codrin Ștefănescu: „Toate partidele dau explicaţii la AEP şi Curtea de Conturi”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Codrin Ștefănescu: „Toate partidele dau explicaţii la AEP şi Curtea de Conturi”
Politică 22 Aprilie 2019 / 17:29 565 accesări 1 comentariu

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că toate partidele politice dau explicaţii legate de cheltuirea banilor proveniţi de la bugetul statului Autorităţii Electorale Permanente şi Curţii de Conturi, iar anchetarea felului cum au fost cheltuiţi aceşti bani de către procurori este abuzivă. „Toate partidele politice dau explicaţii la două instituţii (legate de cheltuirea banilor proveniţi de la bugetul statului - n.r.), Autoritatea Electorală Permanentă şi Curtea de Conturi. Ei vin şi ne controlează pe toţi, nu numai PSD, şi PNL, USR, PMP, toată lumea este controlată de aceste două autorităţi şi, credeţi-mă, aceste două instituţii chiar îşi fac treaba. (...) Dacă aceste două instituţii ar face un raport urât despre cheltuirea banilor unui partid, bineînţeles că ajunge la Parchet. (...) Să te bagi cu bocancii în viaţa internă a partidului mi se pare un lucru nefiresc.(...) Ancheta asta este abuzivă, modalitatea în care se bagă în viaţa partidului politic, un partid politic înseamnă de fapt în România democraţie, este esenţa democraţiei. Vrem să fim ţară democratică, avem partide politice, avem pluripartidism. Eu, ca pesedist, nu aş vrea să se întâmple lucrul ăsta niciunui partid. Dacă i se întâmpla unui partid de Opoziţie lucrul ăsta, eu luam primul poziţie, spuneam că este nefiresc, este ilegal, e pe lângă Constituţie şi abuziv”, a spus Ştefănescu, la sediul DNA, unde a fost împreună cu trezorierul PSD, Mircea Drăghici, să depună documente cu privire la verificările pe care procurorii le fac în legătură cu cheltuirea banilor publici de către PSD.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Yo 03:53:24 / 23 Aprilie 2019
Cap de p...s

Mai cap de p..a jegos si infect, atata timp cat banii provin din bugetul la care contribuie orice salariat din tara asta, explicatii trebuie date referitor cum cheltuiti voi banii. Nenorocitule si infectule, agramat si jegos, va credeti buricul pamantului dar sunteti niste ineptii ale naturii tu si ceilalti jegosi din clasa politica. Mars la cotet jighimea ce esti.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1654 secunde