COG GALBEN. Iarna se întoarce la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

COG GALBEN. Iarna se întoarce la Constanța!

Vremea 25 Ianuarie 2021 / 11:44 979 accesări

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55-65 km/h și izolat 70 km/h, îndeosebi în zona costieră.

Astăzi, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, iar noaptea, înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile precipitații mixte. Temperaturile maxime, mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă, vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, se vor încadra între -2 și 3 grade.

Mâine, vremea se mentine închisă si se va răci. Cerul va fi mai mult noros. Ziua, temporar, va ploua slab iar noaptea vor fi precipitatii mixte la început, apoi se vor transforma în ninsoare moderată. Noaptea posibil strat de zăpadă de 5 -10 cm și condiții de polei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad.

Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, transmite Primăria Constanța.

Și Administrația Națională de Meteorologie a transmis COD GALBEN pentru intervalul 25 ianuarie, ora 10:00 – ora 19:00, pentru mai multe zone ale țării.
Astfel, în intervalul menționat, la munte, în nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55...65 km/h și izolat 70 km/h.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.181 secunde