COLCĂIE GÂNDACII într-o patiserie din Constanța! Vezi VIDEO!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atentat la sănătatea publică COLCĂIE GÂNDACII într-o patiserie din Constanța! Vezi VIDEO!
Social 04 Decembrie 2017 / 17:05 5848 accesări 3 comentarii

O nouă acțiune de inspecție și control a comisarilor Protecției Consumatorilor Constanța a scos la iveală o altă gravă problemă. Unii agenți economici nu au înțeles că sănătatea publică este pe primul loc, așa că își fac treaba cum cred ei că este bine. Comisarii CJPC și-au pus mâinile în cap când au trecut pragul unei patiserii din Constanța; haos, mizerie și gândaci care mișunau ca la ei acasă, asta au găsit specialiștii într-o unitate de alimentație publică. Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, unitatea a fost amendată cu 15 mii de lei. Unitatea a fost și închisă temporar până la remedierea deficiențelor.

Vezi video aici:

https://youtu.be/s8D-6ot-QLI

https://youtu.be/kQkVL8aG2hI

Loading...

3 comentarii

un constantean 08:40:48 / 05 Decembrie 2017
exagerare

Din poze nu se vede mizeria care să ne sperie. Nu cumva e vorba despre concurența care în Piața Grvița e mare? Nu cumva OPC face parte dintrun joc periculos?!?

esti prost tare constantean 10:02:06 / 05 Decembrie 2017
aviz piata tomis 3

Doresc sa vina in piata tomis 3 chiar pe bulevardul Soveja vizavi de casino ala este un fast food de 4 mp este o infectie de nedescris acolo cine ii tine in spate ????

Alt constantean 07:19:15 / 06 Decembrie 2017
Exagerare???

Despre ce exagerare vb dumneata acolo?In ORICE unitate de alimentatie curatenia ar trebui sa fie SFANTA!Concurenta,zici,cand in Cta sunt,cateva sute de simigerii?Legea e prea blanda:"unitatea" respectiva inchisa definitiv iar patronului,intocmit dosar penal pt atentat la sanatatea publica!Ori iti place,mancatul de pe jos,ori iti fortezi sistemul imunitar:ambele practici sunt nocive!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1938 secunde