Colegiul Pacienților protestează față de decernarea unui premiu Oliviei Steer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” a premiului pentru „rolul său activ în societate” Colegiul Pacienților protestează față de decernarea unui premiu Oliviei Steer
19 Aprilie 2018 / 16:19 232 accesări 0 comentarii

Colegiul Pacienților protestează față de decernarea la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” desfășurată pe 18 aprilie, a premiului pentru „rolul său activ în societate” Olivia Steer cunoscut activist anti-vaccinare și cere organizatorilor retragerea premiului. Olivia Steer este cunoscută pentru poziţia sa anti-vaccinare motiv pentru care considerăm aberantă decernarea acestui premiu în cadrul unui eveniment legat de sănătate.

Mai surprinzator este că premiul a fost oferit sub nasul Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dar şi Răzvan Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Trăim o situație absurdă și nu înțelegem cum companii de prestigiu caMedicover, Aqua Carpatica, Ocean Fish, EuroIns, Clinicile Stomatologice Trident şi BioOrtoclinic dar și altele își leagă numele de astfel de evenimente care în mod evident nu au nimic de a face cu sănătatea și rațiunea, scriu cei de la Colegiul Pacienților.

Reamintim că Organizația Mondială A Sănătății (WHO)avertizează asupra riscurilor legate de ne-vaccinarea copiilor și creșterea intensității capaniilor anti-vaccinare, fapte ce au potențialul de a genera epidemii cum este cea derujeolă, ce a ucis deja peste 50 de copii şi a îmbolnăvit alte 15.000 chiar la noi în țară.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2303 secunde