Colinde vizuale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Colinde vizuale
Cultură 10 Decembrie 2019 / 20:01 1051 accesări 0 comentarii

În întâmpinarea sfintei sărbători a Crăciunului, Filiala Constanța 1 a Uniunii Artiștilor Plastici din România are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției intitulate simbolic „Colinde vizuale”, care va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, orele 15.00, în galeria de artă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. La vernisaj vor lua cuvântul Florentin Sîrbu, curator al expoziției, şi preşedinte al filialei, criticul de artă Eduard Andrei.

Prin această manifestare, artiştii plastici constănțeni încheie un an expozițional extrem de bogat, care a inclus o suită constantă de expoziții de grup ale filialei (la Constanța, la Brăila), câteva expoziții personale ale unor membri ai filialei, precum şi participări la expoziții naționale şi internaționale, saloane şi bienale de artă (în Bucureşti şi în țară). În acest sens, în cadrul evenimentului va fi proiect un scurt film, realizat de artista Mariana Constatinescu, care va trece în revistă principalele momente din activitatea filialei în 2019. De asemenea, „colindelor vizuale“, daruri în lumină, formă şi culoare ale artiştilor plastici pentru publicul constănțean, li se vor adăuga cele muzicale, prin recitalul de colinde “Intarsii”, prezentat de Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“.

Expoziția va rămâne deschisă timp de trei saptămâni şi va putea fi vizitată în orele de program ale muzeului (miercuri - duminică, 9.00-17.00).Pagina a fost generata in 0.12 secunde