Colonelul Cristinel Gheorghe, împuternicit la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Colonelul Cristinel Gheorghe, împuternicit la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa

Eveniment 17 Decembrie 2018 / 12:31 1424 accesări

La sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, în prezența colonelului Mihai Gabriel Niţoi din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, și a personalului unității, vineri, 14 decembrie, colonelul Cristinel Gheorghe a fost împuternicit la comanda Grupării.

Totodată, de la această dată, locotenent colonelul Daniel Ferencz este împuternicit ca inspector-șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Locotenent-colonel Ferencz Mihai-Daniel a fost împuternicit în funcţia de Inspector-şef pentru o perioadă de șase luni. Ofiţerul este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi a activat în cadrul jandarmeriei constănţene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa.

Acest eveniment a avut loc în contextul desemnării colonelului Constantin Dima pentru a participa la o misiune de menţinere a păcii, sub egida O.N.U.,într-un teatru de operațiuni din America Centrală.12