Colțul Troll-ului - UIMITOR: A mâncat parizer și n-a făcut cancer!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Colțul Troll-ului - UIMITOR: A mâncat parizer și n-a făcut cancer!

26 Octombrie 2015 / 19:32 2141 accesări

Carnea procesată este cancerigenă. Asta a descoperit ieri Organizația Mondială a Sănătății, în condițiile în care mâncarea procesată e prin zonă de mai bine de 50 - 60 de ani. Nici n-are cum să fie altfel, în condițiile în care pe lista de componente a unei felii de „șuncă“ de „porc“ nu apare niciodată carnea. Avem resturi de copite de porc, pastă de șorici, hârtie igienică, plastilină, vreo 10 chimicale, doi-trei coloranți, apă și multă voie bună din partea producătorilor. La ce te așteptai, OMS? Să facă bine la siluetă chestia asta? Să fie baza unei diete bio? E clar că dacă mănânci prea mult d-astea o să-ți crească un cancer în formă de codiță spiralată de purcel de lapte, asortat cu stratul de focă și deficiențele de vitamine, proteine și fibre. Iar cea mai mare greșeală este să crezi că doar produsele low-cost sunt proaste. De fapt, toate sunt. S-a găsit hârtie igienică și-n salamul de Sibiu! Plus șobolani și carcalaci în diverse conserve care ies din fabrici polivalente, în care aceleași cuve cu malaxor procesează, după un program bine stabilit, cârnăciori oltenești, dulciuri vrac, coloranți alimentari, produse de curățenie a casei și mâncare pentru câini. În concluzie, mai bine mănânci mai puțin și fumezi mai mult. Cancer faci oricum, așa că de ce să n-arăți bine până atunci? Oricum, pregătiți-vă pentru celebra placă cu bunicul (A fumat toată ziua, până la 87 de ani și n-a făcut cancer!), dar ușor schimbată - „Bunică-miu a mâncat parizer zilnic, până la 98 de ani, și n-a făcut cancer!!!“.​

Taguri articol


12