Comerciant ilegal de ţigări depistat de jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Comerciant ilegal de ţigări depistat de jandarmi

Eveniment, Justiție 07 Februarie 2021 / 09:36 969 accesări

Jandarmii constănțeni au surprins în Constanţa o persoană care dorea să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 110 pachete de ţigări netimbrate (2200ţigarete).

Vineri, 05 februarie ora 12.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa a desfăşurat o acţiune punctuală în apropierea „Pieței Griviței”, din Constanța, unde a surprins o persoană care oferea spre vânzare dintr-o sacoșă, 110 pachete de țigări netimbrate, (2200 ţigarete) inscripționate ”Fast și Assos”.

Jandarmii i-au întocmit proces-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care-l vor înainta împreună cu pachetele de țigări, lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, din cadrul IPJ,în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte, transmiteGruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” ConstanţaŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2033 secunde