Comisia Europeană emite un nou avertisment pentru România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După modificarea legislației penale Comisia Europeană emite un nou avertisment pentru România
Politică 01 Mai 2019 / 14:30 327 accesări 5 comentarii

Comisia Europeană are în vedere noi măsuri imediate și decisive în cazul României, ca urmare a modificărilor legislației penale, potrivit unui purtător de cuvânt al executivului comunitar. Reacţia survine după votul dat săptămâna trecută în parlamentul român pentru revizuirea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, notează agenţia de presă, amintind că la începutul lunii Comisia Europeană a avertizat România asupra unor ''măsuri imediate şi decisive'' dacă parlamentul votează respectivele modificări, relatează Agerpres. Răspunzând marţi unei întrebări adresate de un jurnalist, purtătorul de cuvânt comunitar a spus: ''Dacă întrebarea dumneavoastră se referă la măsuri imediate şi decisive în cazul pe care l-aţi menţionat, răspunsul este ''da''. Da, se va întâmpla''. El nu a menţionat însă în ce ar consta măsurile despre care a vorbit.

O posibilitate ar fi lansarea unei proceduri de infringement, a cărei etapă finală ar putea fi sesizarea de către Comisia Europeană a Curţii de Justiţie a UE. O altă posibilitate ar fi activarea articolului 7, măsură deja luată împotriva Ungariei şi Poloniei. Activarea articolului 7 poate implica suspendarea dreptului de vot al unui stat în Consiliul UE, dar cu condiţia ca toate celelalte state membre să fie de acord cu o asemenea sancţiune.

Loading...

5 comentarii

nicu duru 18:33:14 / 01 Mai 2019
Penalii....

Au fost dezinformati.. Majoritatea PiZeDe-AiLde nu au modificat nimic... Ei au doar treaba cu legile justitiei... Sper din tot sufletul sa fie sanctionati asa cum trebuie la votul din 26 Mai.. Si asa ei nu vor in Europa..

Majoritatea... DNA... SRI... 08:59:17 / 02 Mai 2019
PDL PNL CIUMA ROȘIE... wc Johanis

.ei sânt ce-i care duc mai departe POLITICĂ mafiotă a lui Traian Băsescu , după anexarea PNL de către.... SRI ȘI PDL. .Cum sa aperi un cod penal SI LEGII ale JUSTIȚIEI care au fost adoptate de către un GUVERN MAFIOT , legii care au dus la cele mai grave ÎNCĂLCĂRII ALE DREPTURILOR OMULUI de la Hitler ... LEGILE LUI MAKOVEI SJ TRAIAN BĂSESCU AU DEVENIT PESTE NOAPTEA (așa cum au fost adoptate , fără consultarea Parlamentului..prim OUG ).. .BIBILIA... Noul testament !!!!!... Unde estet acum PDL ?..SI TOATE aceste ABUZURI inimaginabilei într-un stat membru UE au NATO au FOST luate APROBAREA PPE , grup care conduce ,din care face parte ai.... PDL PNL CIUMA ROȘIE..DE CE SÂNT Aparate LEGILE lui Traian !??????... SI MAKOVEI ?.. Prin ele justiția a fost acaparată de politic . .. Exemplu ..... DUPĂ CE CP TĂRICEANU ȘI-A DOVEDIT NEVINOVĂȚIA..... URMEAZĂ LIVIU DRAGNEA... ROMÂNIA E IN CEL MAI NEGRU COȘMAR AL ISTORIEI SALE...MARELE PARTID ISTORIC PNL A FISTY TRANSFORMATĂ IN COADĂ DE TOPOR AL UNII SISTEM TICĂLOȘIT ... PDL PNL CIUMA ROȘIE...Pe 26 mai sa le dăm ce merită partidelor BASISTE ÎMPUȚITE SPURCATE PDL PNL CIUMA ROȘIE SI USR....NIMIC.

Soluția. ? 09:45:58 / 02 Mai 2019
Nici KURU....

....La săpun. !!!!..Nu poți fi de acord cu o republică a procurorilor DNA..!!!!... ULTIMELE ACHITĂRII vorbesc despre un SISTEM TICĂLOȘIT.!!!.

Parlamentul european apără... 10:30:00 / 02 Mai 2019
... HOȚII..!!!

ĂSTA face PARLAMENTUL EUROPEAN. LEGILE JUSTIȚIEI LUI TRAIAN SI MAKOVEI AU DEVENIT NOUL TESTAMENT !!!!!...Așa se explică că procurori DNA s-au crezut DZEI ... Indiferent câte abuzuri făceau ...Erau promovații , avansații....Așa a ajuns DNA SI SRI sa facă PROTOCOLAE SECRETE...i La auzul cărora pE nu a ....Trasarit nici un pic !!!!!

Romania Fara HOTI si CONDAMNATI PENALI 11:19:17 / 09 Mai 2019
Pentru Soluția. ?

PSDRACnea a aruncat pe fereastră banii luaţi pe datorie, plasându-i în creşteri de salarii şi de pensii (care nici măcar nu au fost date integral), şi în curând vine momentul tăierilor inevitabile.Exact aşa a făcut Guvernul Tăriceanu în 2008, când a mărit pensiile pe datorie, deşi economia globală era în criză şi deficitul era deja astronomic, iar asta s-a spart în capul viitorului guvern (Boc). Exact aceeaşi strategie vor s-o aplice acum PSD şi ALDE. Recent, s-au împrumutat 3 miliarde de euro pentru a lungi boala până la finele anului, când reducerea de costuri ale statului va fi inevitabilă. Au nevoie de bani ca sa arunce PSD cu ei in capul prostilor acum in campanie electorala crezand ca o sa mai prosteasca pe cineva, si dupa aia, banii astia multi luati pe datorie o sa-i platim noi cu varf si indesaT! Noi Toti. Noi, copii nostrii, copii copiilor nostri, si ei, HOTII, ne vor ranji iar sfidatori si batjocura va fi si mai hidoasa ca acum.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1967 secunde