Compania elvețiană Yoveo cumpără start-upul românesc iRewind

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Compania elvețiană Yoveo cumpără start-upul românesc iRewind
Tehnologie 17 Martie 2017 / 18:19 439 accesări 0 comentarii

Yoveo, firma elvețiană din domeniul strategiilor și tehnologiei video, anunță că a cumpărat start-up-ul românesc iRewind, o soluție de software care captează automat, editează și livrează instantaneu materiale video personalizate participanților la evenimentele sportive, scrie startupticker.ch. Achiziția iRewind va permite Yoveo să dezvolte o gamă largă de servicii în domeniul video, dedicate în special evenimentelor sportive, combinând software-ul video al iRewind cu tehnologia Yoveo, scrie site-ul citat. Departamentul tehnologic iRewind condus de cofondatorul Mihai Nicolescu va lucra cu echipa de la sediul central din Zurich, continuând dezvoltarea produsului iRewind. Irewind a fost fondată în 2013 de trei antreprenori români și are sediul în Lausanne, Elveția. Aplicaţia românească înregistrează evoluţiile sportive sub forma unor clipuri video filmate din unghiuri diferite. Camere video instalate pe terenurile sportive înregistrează clipuri HD prin identificarea poziţiei utilizatorului cu ajutorul modulului GPS din telefonul mobil. Clipul creat va fi trimis către telefonul utilizatorului şi poate fi văzut, editat sau trimis pe reţelele de socializare.

Disponibil în 23 de țări, iRewind a oferit soluția la peste 300 de evenimente din lume, livrând peste un milion de materiale video până în prezent. Yoveo a fost fondată în 2015. Compania dezvoltă produse video și este partener de producție, conținut și tehnologie.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1857 secunde