Compania Renault, obligată să-şi suspende producţia. Decizia care poate afecta producătorul de maşini

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Compania Renault, obligată să-şi suspende producţia. Decizia care poate afecta producătorul de maşini
Externe 08 Mai 2020 / 11:51 639 accesări 0 comentarii
Renault, Nissan

Renault, Nissan

Fabrica de automobile de la Sandouville, care are aproape 2.000 de angajaţi, a reluat activitatea pe 28 aprilie, după ce s-a oprit pe 16 martie din cauza epidemiei, relateazăThe Guardian. Cu toate acestea, instanţa din Le Havre a ordonat să înceteze producţia pentru un moment, deoarece reluarea nu „asigura siguranţa lucrătorilor din fabrică care se confruntă cu riscul legat de COVID-19”, potrivit ordinului judecătoresc raportat,scrie AFP.
Instanţa a dispus suspendarea producţiei „pentru timpul necesar pentru implementarea eficientă a măsurilor” şi, de asemenea, a spus companiei să efectueze o evaluare a riscurilor.
Renault lucrează la un plan de redresare de 2 miliarde de euro pentru următorii 3 ani. Din acest motiv, programul pentru renovarea Technocentre, cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare al companiei, vor fi cel mai probabil amânate pe termen nelimitat. Renault a terminat anul 2019 cu pierderi pentru prima dată în ultimii 10 ani, din cauza scăderii vânzărilor şi a problemelor cu compania Nissan.


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1264 secunde