Competiție de kaiac- canoe pe malul lacului Sutghiol!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Competiție de kaiac- canoe pe malul lacului Sutghiol!
Sport 18 Octombrie 2019 / 16:07 1404 accesări 0 comentarii

Clubul Sportiv Farul Constanța organizează mâine, de la ora 09:30, la baza nautică de pe malul lacului Sutghiol, cea de-a 5-a ediție a cupei “Memorialul Ștefan Aftenie”

80 de concurenți din mai multe orașe din țară și din Republica Moldova vor concura pe distanțe de 200 m și 1000m în toate categoriile de vârstă, inclusiv cele de Master.

Participă sportivi de la cluburile Farul Constanta, LPS.Nicolae Rotaru, CSS Galati, CSS Tulcea, LIRPS.Chisinau, CS.Nautic Titan și Olimpia București.

Competiția de kaiac-canoe este deja un eveniment cu tradiție la Constanța și este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie care a activat peste 30 de ani la Clubul Sportiv Farul Constanţa, îndrumând o mulţime de sportivi către medaliile europene, mondiale şi olimpice.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1448 secunde