Competiţii sportive și muzică în weekend, în Constanța, pe bulevardul Tomis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Competiţii sportive și muzică în weekend, în Constanța, pe bulevardul Tomis

Eveniment 16 Septembrie 2022 / 14:01 705 accesări
Foto: Primăria Constanţa

Foto: Primăria Constanţa

Bulevardul Tomis din municipiul Constanţa devine pietonal sâmbătă şi duminică, pe o porţiune din zona centrală a oraşului, pentru a oferi o experienţă de neuitat celor care iubesc muzica şi sportul, a anunţat, vineri, administraţia locală.

Se vor desfăşura un turneu de şah, demonstraţii de box, tir şi baschet, iar un DJ va crea o atmosferă electrizantă.

"Sâmbătă, de la ora 17,00, DJ MK33 & No Parachute vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis. Duminică, de la ora 14,00, iubitorii de sport pot participa la un turneu de şah, demonstraţii de box, tir şi baschet", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.


Pe timpul desfăşurării evenimentelor, pe bulevardul Tomis - tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand şi strada Traian, circulaţia autovehiculelor este interzisă.

"Pentru ca să ne bucurăm împreună de activităţile care vor avea loc pe bulevardul Tomis, în perioada 17 septembrie, ora 06,00 - 19 septembrie, ora 06,00, se va interzice circulaţia autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand şi strada Traian. Restricţiile sunt valabile şi pentru oprirea/staţionarea autovehiculelor. De asemenea, în intervalul menţionat se va interzice circulaţia autovehiculelor pe strada Dragoş Vodă, între strada Ecaterina Varga şi bulevardul Tomis", a mai anunţat Primăria Constanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1812 secunde