Competiţiile sportive oficiale nu vor începe în prima etapă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După ridicarea stării de urgenţă Competiţiile sportive oficiale nu vor începe în prima etapă
Sport 13 Mai 2020 / 09:26 701 accesări 0 comentarii

Starea de urgenţă în România va înceta vineri, astfel că începând din 15 mai va urma prima fază a relaxării restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă şi de verificări medicale. Însă competiţiile sportive oficiale nu vor începe în prima fază.

„Pentru sportivi avem două situaţii. Profesioniştii îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă, de verificări medicale, însă competiţiile sportive în această primă etapă nu vor începe. Deci, repet, sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele în condiţii foarte clar descrise, dar competiţiile sportive nu vor fi reluate, acum, în prima etapă. Pentru sportivii amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar acolo unde se face sport individual, sport individual inclusiv dacă se foloseşte o bază sportivă, dar numai în aer liber. Deci, pentru amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar la sporturi individuale şi doar în aer liber. Iar dacă se foloseşte o bază sportivă, accesul în vestiar, acolo unde îşi schimbă echipamentul, nu este permis”, a declarat Klaus Iohannis.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1458 secunde